1 Oplossing Voor Uw Probleem

Een probleem? Dit bedrijf kan hulp bieden, bij welk probleem dan ook. Het was een mooie uitdaging om een complete identiteit te ontwerpen met de juiste uitstraling. Na het ontwikkelen van de uitingen, waaronder een complete carwrap, staan we ook nog bij met promotie en support.

Fusion Gietvloeren

Voor deze  gietvloerenspecialist uit Gouda hebben we een compleet online promotietraject uitgestippeld. Een nieuwe website, sfeerfotografie en SEO teksten werden gecomponeerd tot een geoptimaliseerd pakket waarmee goede resultaten behaald worden.

Eetcafé ’t Centrum

Voor het drukbezochte Eetcafé ’t Centrum in Bergambacht hebben we de complete identiteit aangepakt. Zoals veel bedrijven was er in de loop van de tijd een uiteenlopende variëteit aan uitingen ontstaan. Aan ons de taak om er weer een eenduidige uitstraling van te maken. Startpunt was een nieuw logo, waarbij we het authentieke pand met 3D technieken hebben gemodelleerd en ontdaan van omgevingsruis. Daarna kwam werd de uitwerking naar de uitingen zoals o.a. briefpapier, visitekaartjes, placemats en advertenties onder de loep genomen. Ook de bestelauto, die wordt ingezet voor catering, is voorzien van de nieuwe identiteit. Het resultaat heeft precies de juiste uitstraling. Eetcafé ’t Centrum kan er voorlopig weer tegenaan!

Gemeente Bergambacht

De gemeente Bergambacht is opgegaan in de gemeente Krimpenerwaard. Voor die tijd heeft MMX intensief samengewerkt met de gemeente. Er zijn verschillende uitingen verzorgd en geproduceerd t.b.v. een businessbeurs stand, verschillende evenementen en informatieve/algemene zaken.

Wayland Developments

Verschillende advertenties en promotionele uitingen.

Broekerplein

Projectcommunicatie nieuwbouw appartementen in Broek op Langedijk.

Marketingcampagne

Uw bedrijf, merk, dienst of product onder de aandacht van de doelgroep brengen lukt niet meer met het zomaar plaatsen van advertenties. Een doordacht plan is nodig. Een scherpe visie. Wij ondersteunen u graag met het opzetten van een effectieve campagne, en alle bijkomende (uitvoerende) werkzaamheden. Zoals u op onze website kan zien hebben we alle disciplines in huis om een campagne tot een succes te maken. Meer, meer, meeeeerrrrrr…

Keywords:
Marketing advies
marketing campagne
communicatie strategie

Zoekmachine optimalisatie

Een perfect zichtbare website. Daar komt meer bij kijken dan alleen het plaatsen van zoektermen en het aanmaken van titels. Het draait bijvoorbeeld ook om techniek. En natuurlijk moet de website ook nog prettig leesbaar blijven voor bezoekers. Met zoekmachine optimalisatie van MMX worden de structuur, de inhoud en de techniek van de website geanalyseerd. Op basis van een adviesrapportage wordt vervolgens samen met u bekeken wat verbeterd kan worden.

Keywords:
hoog in google
vindbaarheid website verbeteren
website aanmelden bij google
website laten maken
website laten bouwen
professionele website laten bouwen
website analyse
zoekmachine optimalisatie
linkbuilding
zoekmachine marketing

Adwords campagne

Google Adwords kan een goede manier zijn voor het direct behalen van resultaten. Het is echter wel belangrijk om een campagne gedegen in te zetten. Voorafgaand aan is het belangrijk om een doel te bepalen: wilt u leads genereren, wilt u meer bezoek naar uw winkelvloer of wellicht meer online verkoopomzet behalen? Daarnaast is een gedegen onderzoek vooraf handig voor het bepalen van een strategie en een budget. MMX verzorgt voor u graag het gehele traject, van het zoektermenonderzoek en de nulmeting tot aan het schrijven en plaatsen van de advertentieteksten. Ook kan gezorgd worden voor een evaluatie na verloop van tijd. Graag bespreken wij uw wensen om het maximale uit uw adwords budget te halen.

Keywords:
hoog in google
vindbaarheid website verbeteren
website aanmelden bij google
website promoten
google advertentiecampagne
google adwords

Adverteren

Niet alleen voor het ontwerpen en opmaken van advertenties bent u bij MMX aan het juiste adres. Wij verzorgen ook de plaatsing in de media. Zowel op papier als online adverteren behoort tot de mogelijkheden. Op papier adverteren gebeurt nog steeds veel, denk aan de huis-aan-huis kranten maar bijvoorbeeld ook aan glossy magazines. Online adverteren kan op verschillende manieren, waaronder met Google Adwords en de advertentiebanners. Ook narrowcasting is een goede manier om doelgroepen te bereiken. Mocht u interesse hebben kunnen we een complete mediaplanning maken voor een bepaalde periode. Zo weet u vooraf wat en wanneer wat nodig is en is er nooit stress op de dag van de deadline. Wel zo relaxed. Met de x van MMX.

Keywords:
advertentie advies
advertentie ontwerp
communicatieadvies