Cummins Distribution Europe

Ter ondersteuning van de Communications & Media Coordinator vervaardigen wij de promotionele uitingen voor Cummins Distribution Europe, waaronder onder andere advertenties, beursaankleding, banners, posters, personeelsbladen en een website. Erg leuk was ook de HSE-mascotte die we mochten ontwikkelen, deze wordt in heel Europa toegepast als het gaat om gezondheid, veiligheid en milieu.

1 Oplossing Voor Uw Probleem

Een probleem? Dit bedrijf kan hulp bieden, bij welk probleem dan ook. Het was een mooie uitdaging om een complete identiteit te ontwerpen met de juiste uitstraling. Na het ontwikkelen van de uitingen, waaronder een complete carwrap, staan we ook nog bij met promotie en support.

Kaasboerderij Schep

Voor deze actieve kaasboerderij was een passend logo nodig. Een typisch Nederlandse landelijke uitstraling, waarbij je kan zien dat de koeien lekker buiten grazen, was belangrijk. En natuurlijk mocht de kaas niet ontbreken. Vanwege de opening van de nieuwe kaasmakerij met aangrenzende winkel hebben we ook de complete uitstraling onder handen genomen. Het ontwerpen, produceren en monteren van de buitenreclame is compleet door MMX verzorgd.

Eetcafé ’t Centrum

Voor het drukbezochte Eetcafé ’t Centrum in Bergambacht hebben we de complete identiteit aangepakt. Zoals veel bedrijven was er in de loop van de tijd een uiteenlopende variëteit aan uitingen ontstaan. Aan ons de taak om er weer een eenduidige uitstraling van te maken. Startpunt was een nieuw logo, waarbij we het authentieke pand met 3D technieken hebben gemodelleerd en ontdaan van omgevingsruis. Daarna kwam werd de uitwerking naar de uitingen zoals o.a. briefpapier, visitekaartjes, placemats en advertenties onder de loep genomen. Ook de bestelauto, die wordt ingezet voor catering, is voorzien van de nieuwe identiteit. Het resultaat heeft precies de juiste uitstraling. Eetcafé ’t Centrum kan er voorlopig weer tegenaan!

Isometrische illustratie

Voor een Prezi-presentatie hebben wij een omvangrijke isometrische illustratie ontworpen en vervaardigd. Binnen deze illustratie kan worden geschaald en gescrold. Dit is een onderscheidende manier van presenteren!

Box Concepts

De Studentenbox is verspreid onder eerstejaars studenten, voor een vliegende start van het studiejaar. Wij hebben dit initiatief van Box Concepts compleet vormgegeven, evenals het eigen logo.

Gemeente Bergambacht

De gemeente Bergambacht is opgegaan in de gemeente Krimpenerwaard. Voor die tijd heeft MMX intensief samengewerkt met de gemeente. Er zijn verschillende uitingen verzorgd en geproduceerd t.b.v. een businessbeurs stand, verschillende evenementen en informatieve/algemene zaken.

Wayland Developments

Verschillende advertenties en promotionele uitingen.

Broekerplein

Projectcommunicatie nieuwbouw appartementen in Broek op Langedijk.

Logo & huisstijl

Een herkenbaar en onderscheidend logo is het visitekaartje voor uw bedrijf. Aan de hand van een (kennismakings)gesprek of een briefing maken wij een of meer passende ontwerpen. We werken dit volledig uit naar een bruikbaar logo voor elke toepassing. Het is natuurlijk prachtig om meteen door te pakken naar een mooie huisstijl. Waarbij alle (promotionele) uitingen van uw bedrijf op elkaar zijn afgestemd en dezelfde uitstraling hebben. Dat kan alleen met een visitekaartje en briefpapier. Maar ook compleet van corporate website tot en met penbedrukking. Wij hebben al heel wat logo’s mogen maken, en laten ons graag uitdagen door meer opdrachten.

Geen logo van 12 uit een dozijn: gratis ontwerpen is er bij ons niet bij, wij luisteren naar de klant en maken een logo op maat. Wij lachen ons rot om de websites die pretenderen gratis logo’s aan te bieden. Als je er vervolgens een bestandje van wil ontvangen moet je (te)dik betalen. Lichte verwijzing om maatwerk te ondersteunen. Maatwerk hoef niet direct duur te zijn.

Keywords:
logo ontwerp
huisstijl ontwerp
brochure ontwerp
folder ontwerp
flyer ontwerp
advertentie ontwerp

huisstijl vernieuwen
huisstijl restylen

ontwerpbureau
grafisch bureau
reclamebureau