Koolwijk Logistics

Koolwijk wilde graag een nieuwe website laten bouwen. Aan de hand van de aanvangsgesprekken vonden zij in MMX de juiste partner om het complete traject onder te brengen, inclusief fotografie en het schrijven van webteksten. Het resultaat is een fraaie website die volledig uitstraalt waar Koolwijk voor staat. Zowel visueel als technisch, en uiteraard met een heldere inhoud en structuur zodat bezoekers niets kan ontgaan.

1 Oplossing Voor Uw Probleem

Een probleem? Dit bedrijf kan hulp bieden, bij welk probleem dan ook. Het was een mooie uitdaging om een complete identiteit te ontwerpen met de juiste uitstraling. Na het ontwikkelen van de uitingen, waaronder een complete carwrap, staan we ook nog bij met promotie en support.

Fusion Gietvloeren

Voor deze  gietvloerenspecialist uit Gouda hebben we een compleet online promotietraject uitgestippeld. Een nieuwe website, sfeerfotografie en SEO teksten werden gecomponeerd tot een geoptimaliseerd pakket waarmee goede resultaten behaald worden.

Box Concepts

De Studentenbox is verspreid onder eerstejaars studenten, voor een vliegende start van het studiejaar. Wij hebben dit initiatief van Box Concepts compleet vormgegeven, evenals het eigen logo.

Expert Brandbeveiliging

Voor Expert Brandbeveiliging hebben we een responsive cms website ontwikkeld met agendafunctie. De backend is zeer gebruiksvriendelijk ingericht zodat de beheerder eenvoudig alle content en de agenda kan wijzigen of aanvullen. Bezoekers van de website kunnen de nodige informatie snel en gemakkelijk vinden, en zich via een aanmeldsysteem voor de gewenste cursus inschrijven.

Concept & advies

Wat is het doel van uw nieuwe website? En wat moet de website bevatten om dat doel te bereiken? MMX begrijpt niet alleen zijn klant, maar ook de beoogde doelgroepen. Bovendien kennen we de kansen en uitdagingen die horen bij een succesvolle website. Zo zorgen we ervoor dat elk aspect van de website bijdraagt aan het gewenste doel. Wij onderzoeken de doelgroep(en). Wie zijn er geïnteresseerd in uw producten en/of diensten? Alles wordt in kaart gebracht. Gesprekken, meetings, we hebben ook de klant nodig die kent zijn eigen bedrijf als geen ander. Daarna Prestatie analyse (KPI).

We maken een demografische analyse en de belangrijkste keywords worden in beeld gebracht. We gebruiken deze keywords voor het optimaliseren van de pagina’s. Daarnaast voeren wij een nulmeting uit om vast te stellen wat de huidige posities van de gekozen keywords zijn in Google en andere toonaangevende zoekmachines.

Keywords:
hoog in google
vindbaarheid verbeteren
website laten maken
website laten bouwen
website restylen
website promoten
website aanmelden bij google

Webdevelopment

Webdevelopment is de verzamelnaam voor het realiseren van websites. Van eenvoudige en actiematige landingspagina’s tot zeer omvangrijke maatwerk cms websites (prijsrange 500,- tot 25.000,-). Wij bouwen niet alleen websites maar denken ook na over de juiste inhoud (strategie), gebruiksvriendelijkheid en de zichtbaarheid in de zoekmachines. Vanzelfsprekend maken wij ook het visuele ontwerp.

Responsive/schaalbaar, optimale vertoning van de website op elk (mobiel) apparaat. (uitleg nut: sinds 2014 worden sites meer bezocht op mobiele apparatuur dan op desktops, 94% van de NL-burgers heeft een tablet of smartphone).

We maken gebruik van nieuwe technieken.

Maatwerkcomponenten programmeren voor extra functionaliteit.

Tekst op maat, fotografie, video, aanvullende zaken voor content.

Zoekmachine optimalisatie, SEO en SEA.

Hier ook iets melden over hosting en domeinnaamregistratie. We kunnen een klant geheel ontzorgen.

Keywords:
webdesign
webdevelopment
website laten maken
website laten bouwen
professionele website laten maken
hoog in google
responsive webdevelopment
schaalbare website
nieuwsbrieven
joomla website
wordpress website
website analyse

Webdesign

Een goed webdesign zorgt voor een fraaie, duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Indien design op de juiste manier wordt toegepast werkt het conversieverhogend. En natuurlijk moet het de bedrijfsuitstraling meekrijgen. Dat klinkt allemaal vanzelfsprekend maar we zien vaak toepassingen waar dit niet uit de verf komt. Naast functionerende techniek is design een enorm belangrijke peiler voor uw website. Responsive ontwerp, beeld past zich aan naar het (mobiele) scherm van de gebruiker. Ook wel schaalbare website genoemd. Interactie ontwerp – wireframing, welke elementen komen waar. Het doel is om de ervaring met de website zo aangenaam mogelijk te maken. Een bezoeker die begrijpt hoe de site werkt en merkt dat de site eenvoudig te gebruiken is, blijft langer op de site en gaat sneller over tot actie.

Keywords:
internetbureau
website laten maken
website laten bouwen
webdesign
website ontwerp
schaalbare website
webdevelopment
responsive webdesign
website vernieuwen
website restylen

Webtekst & redactie

Pascal jij weet hiervoor beter iets te schrijven als ik…

Keywords:
professionele website laten bouwen
communicatiestrategie
teksten
hoog in google
zoekmachine marketing
zoekmachine optimalisatie

Hagenstadt

Hagenstadt engineert, bouwt en installeert machines voor de optimale automatisering van productielijnen. Technisch! MMX heeft een vertaling gemaakt naar een cms website die een perfecte bedrijfspresentatie geeft.