Exposure door bedrukte koffiebekers

Bedrukte bekers zijn nu door nieuwe technieken snel leverbaar en kleine oplages zijn goed mogelijk. CreĆ«er meer aandacht voor uw bedrijf of project tijdens bijeenkomsten, op de beurs of gewoon intern. Onderzoek heeft uitgewezen dat binnen het bereik de exposure 84 keer hoger is dan een gemiddelde advertentie. Reken maar uit: gemiddeld doe je 7 minuten over een bakkie, terwijl een gemiddelde advertentie ongeveer 5 seconden bekeken wordt. Als deze natuurlijk al over voldoende stopkracht beschikt. Daarnaast passeert de koffiebeker (ook weer gemiddeld) 6 personen. Zo’n beker heeft dus een gigantisch bereik!

Papieren bekers met uw logo

Interesse in zo’n eyecatcher? Wij ontwerpen en produceren kartonnen koffiebekers in 2 maten: de 180 ml cup en de 220 ml cup. Ze kunnen ook snel geleverd worden, reken op ongeveer 8 werkdagen. En de minimale oplage is slechts 1.000 bakkies. Genoeg redenen om het eens te proberen!

Naast bekers kunnen wij ook zorgen voor deksels waardoor extra mogelijkheden ontstaan voor bijvoorbeeld het verpakken van verse streekproducten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

 

Gerelateerde Berichten

Interesse?

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op