3D mogelijkheden

Bij 3D werk wordt al snel gedacht aan artist impressies, die een beeld geven van een toekomstig gebouw op basis van de technische tekeningen. 3D rendering kan echter veel breder worden ingezet. Als voorbeeld hebben wij recent een rendering gemaakt van EetcafĂ© ’t Centrum in Bergambacht. Een mooie foto maken van de oude omgebouwde boerderij was eigenlijk niet mogelijk. Het licht stond er nooit echt mooi op, en bovendien was er veel omgevingsruis in de vorm van o.a. een vlaggenmast en een lantaarnpaal. In het dagelijks voorbijgaan geen enkel probleem, op statische foto’s een doorn in het oog.

Dit pand is zo karakteristiek zodat wij in overleg hebben besloten om deze prominent op alle uitingen van de huisstijl en op de website terug te laten komen. Maar dan wel clean en sfeervol. We kunnen heel veel in Photoshop, maar op voorhand zag het er naar uit dat resultaten hieruit teleurstellend zouden gaan worden. We hebben dus gekozen voor het bouwen van een 3D model. Met een prachtig resultaat, dat vanuit elke hoek te bekijken is.

Voor in het logo hebben we een variant gemaakt vanaf nul perspectief. Zo kan het pand exact op een horizontale lijn gezet worden voor een strak resultaat. Om een beter beeld te geven van de buitenruimte is een extra rendering gemaakt vanaf circa 2 meter. Dit beeld wordt extra ingezet waar nodig of waar ruimte is. De afbeeldingen spreken verder voor zich.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en toepasbaarheid van 3D!

Gerelateerde Berichten

Interesse?

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op